Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Nebojša Krstić o slučaju diskriminacije sina Čedomira Antića

Svojom konstatacijom Krstić je izazvao buru negativnih komentara i reakcija
Datum: 11/08/2017

Nebojša Krstić o slučaju diskriminacije sina Čedomira Antića

Foto: Tviter/Nedeljnik

Povodom diskriminacije jedanaestogodišnjeg autističnog dečaka, sina istoričara Čedomira Antića, kojem nije bilo dozvoljeno da se u nedelju, 6. avgusta, ukrca u avion kompanije Er Srbija do Tivta, s obrazloženjem da ne bi uznemirio ostale putnike, na Tviteru je reagovao i Nebojša Krstić.

"Ovo sada lagano prelazi u neukusnu samopromociju", napisao je Krstić uz tekst dnevnog lista Danas koji se bavio ovim slučajem i Antićevim obraćanjem javnosti.

Ovom konstatacijom Krstić je izazvao buru negativnih komentara i reakcija na svoju račun.

 

ČITAJTE JOŠ: 

"Goniću ih do kraja. Do Vrhovnog suda, do Strazbura, do poslednjeg dinara koji posedujem": Tekst Čedomira Antića o tome kako je biti roditelj deteta sa autizmom u Srbiji

 


Podsetimo, Čedomir Antić je rekao da njegov sin nije otputovao na more, iako je trebalo da putuje u pratnji majke, bake i sestre, jer su supervizor, lekar i menadžerka leta procenili da bi eventualno njegovo dugotrajno plakanje moglo da uznemiri ostale putnike.

"Zbog ugrožavanja pravne države i ustavom zagarantovanih prava svih građana Srbije, podneću tužbu protiv Aerodroma i srpske nacionalne avio-kompanije", najavio je Antić.

[removed][removed]

Ukupno komentara: 4Sva polja su obavezna.Falko
11.08.2017 - 18:49
Krsticu, Krsticu
Ima ljudi koji nose samo laptop na Zakintos, pa im je samo to muka, kao Krstic recimo. Los covek, cas zut, cas plav.
Ljiljana ljubisavljevic
12.08.2017 - 11:00
Neverovatno
Ne mogu da verujem da je stvarno moguce da se to desilo .nehumanosr i diskriminacija su sveprisutni u ovoj zemlji na svakom mestu pogotovo u insttucijama a prevozu avionom i to bolesnog deteta sa pratnjomje vrh.stakoga briga za bilo koga?a Krsic je lep bogat hedonista i pametni globalista.
Miroslava Dimitrijević
13.08.2017 - 09:52
humanost
Nebojša Krstić lekar, muzičar, političar....zraći \" humanošću \".
MarKo
13.08.2017 - 09:52
Veliko ništa
Krstića ignorisati. On je željan promocije, makar i time što iritira javnost svojim mizernim komentarima. On je ništa koje hoda,željno da neprestano skreće pažnju.