Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Sport

Najgore je prošlo: Paspalj stiže u Beograd

"Palja je sada ok, svestan je, komunikativan, malo teže priča, ali najgore je prošlo", poručio je njegov prijatelj i nekadašnji saigrač Vlade Divac
Datum: 14/11/2017

Najgore je prošlo: Paspalj stiže u Beograd

Foto: Nedeljnik

Sportski svet potresla je vest da je poznati košarkaš Žarko Paspalj doživeo moždani udar tokom boravka u San Antoniju, a on je izašao kao pobednik i iz ove borbe i uskoro stiže u srpsku prestonicu.

Prema navodima medija, Paspalj se oseća dobro i trebalo bi danas da stigne u Beograd preko Njujorka, preneo je Blic.

"Palja je sada ok, svestan je, komunikativan, malo teže priča, ali najgore je prošlo", poručio je njegov prijatelj i nekadašnji saigrač Vlade Divac koji je sad sportski direktor Sakramento Kingsa. On je među prvima posetio Paspalja, o kome je brinuo Greg Popović, trener San Antonio Sparsa, za koje je Paspalj svojevremeno nastupao u NBA.

Pročitajte i:

Žarko Paspalj za Nedeljnik o problemima sa zdravljem i srčanom udaru

 

"Svi smo bili veoma zabrinuti. Žarko je osoba koju svi vole i poštuju. Greg Popović je učinio sve da pomogne prijatelju", rekao je Etore Mesina, italijanski stručnjak koji je pomoćnik prvog trenera Sparsa.

Paspalj je pre nekoliko dana doživeo slabiji moždani udar i ne očekuje se da će imati težih posledica. Prema informacijama do kojih je došao Nedeljnik moždani udar je bio slabijeg intenziteta. Paspalj trenutno oseća blaže posledice, ali situacija nije kritična.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Milos
15.11.2017 - 13:42
Nezdrave navike
Paspalj je dok je jos bio aktivan igrac- pusio... Nastavio je i nakon karijere.. tako da me ovo ne cudi.. Ubija i druge i sebe! Ljudi prestanite da pusite!