Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

Mira Sorvino: Žalim što sam radila sa Vudijem Alenom

Više od dve decenije kasnije, glumica se javno izvinila Dilan Ferou, Alenovoj usvojenoj ćerki koja je tvrdila da ju je glumac i režiser seksualno zlostavljao
Datum: 12/01/2018

Mira Sorvino: Žalim što sam radila sa Vudijem Alenom

Foto Profimedia

Holivudska glumica koja se nedavno našla u centru pažnje zbog skandala sa Harvijem Vajnstinom, kaže i da je zažalila što je ikada radila sa Vudijem Alenom.

Mira je 1995. godine osvojila nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu "Mighty Aphrodite". U filmu je glumila biološku majku deteta genijalca čije su roditelje Lenija i Amandu glumili Vudi Alen i Helena Bonam Karter.

Više od dve decenije kasnije, glumica se javno izvinila Dilan Ferou, Alenovoj usvojenoj ćerki koja je tvrdila da ju je glumac i režiser seksualno zlostavljao. 

"Priznajem da sam u to vreme kada sam sa njim radila bila mlada i naivna glumica", rekla je za "Hafington post" – "Progutala sam natpise medija da su tvoje optužbe samo pljava igra u toku razvoda Mije Ferou i njega, pa se nisam previše udubljivala u situaciju zbog čega mi je vrlo žao. Zato se ovom prilikom mnogo izvinjavam Miji", rekla je.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.