Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

Kim poneo lični toalet u Singapuru da bi zaštitio stolicu?

Prenosni toalet je standardna mera predostrožnosti kada je lider Severne Koreje u pitanju
Datum: 13/06/2018

Kim poneo lični toalet u Singapuru da bi zaštitio stolicu?

Foto Tanjug/AP

Prema pisanju južnokorejskih listova, lider Severne Koreje Kim Džong Un poneo je svoj lični toalet u Singapur, gde je boravio tokom samita sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.Kao razlog za to navodi se da je time želeo da "zaštiti svoju stolicu". Kim je, navodno, bio zabrinut zbog mogućih "kanalizacionih ronilaca", koji bi mogli da imaju pristup njegovoj stolici. 

Severnokorejski lider je bio uplašen da bi to moglo da otkrije njegovo zdravstveno stanje, ukolko bi došlo do analize sastava stolice. 

Prenosni toalet je standardna mera predostrožnosti kada je lider Severne Koreje u pitanju, pa je on čak sklon da ga nosi sa sobom i kada putuje po svojoj zemlji. 

Sastav ljudskog izmeta može da otkrije informacije o načinu ishrane, bakterijama u organizmu kao i o određenim bolestima onoga od koga potiče, prenosi Njuz hab. Prema ranijem pisanju ruskih medija, u do tada nepoznatim izveštajima iz vremena SSSR-a, otkrivenim 2016. godine, navodi se da je Staljin često od pripadnika sovjetskih tajnih službi zahtevao da prikupljaju i analiziraju stolice svetskih lidera u tajnoj laboratoriji, prenosi b92.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.