Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Kad vredite milione, a imate tri dolara na računu: Kako će ruki Milvokija da preživi do prve NBA plate

Divićencov budući saigrač u Milvokiju, Di Džej Vilson objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj mu mladi koledž igrač, u jednom kazinu u Las Vegasu, pokazuje svoj bankovni račun sa telefonu. On će prvu platu u NBA dobiti najranije 15. novembra
Datum: 11/07/2018

Kad vredite milione, a imate tri dolara na računu: Kako će ruki Milvokija da preživi do prve NBA plate

Foto: Profimedia

Junak Univerziteta Viljanova Donte Divinćenco, koji je svom klubu doneo NCAA titulu, zabavio je pratioce na društvenim mrežama kada je objavio da na računu ima svega 3,71 dolar, a svoju prvu platu u Milvoki Baksima, koji su ga uzeli kao 17. pika, trebalo bi da primi posle 15. novembra.

Divićencov budući saigrač u Milvokiju, Di Džej Vilson objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj mu mladi koledž igrač, u jednom kazinu u Las Vegasu, pokazuje svoj bankovni račun sa telefonu. Na telefonu se vidi da on ima jedva da pokrije nekoliko minuta na slot mašinama u kazinu, gde su se zabavljali tokom letnje lige u Las Vegasu.

"Divićencov život će se promeniti", napisao je Vilson, sa sve emotikonom vrećice para uz ostavljeni komentar na fotografiju. Reagovao je i Yahoo, koji je napisao Baksima da bi Divićenco "zaista stvarno mogao da iskoristi svoj prvi ček". Ovaj 21-godišnjak još nije potpisao zvanični ugovor sa Baksima, ali kada potpise, dobiće 2,5 miliona dolara za narednu sezonu, i još najmanje 5,4 miliona dolara za naredne dve. Kao što je već rečeno, prvu platu ne bi dobio pre 15. novembra, tako da će ova tri dolara morati ili da rastegne na narednih pet meseci ili da pozami od svojih saigrača, piše Yahoo Sport. Još jedna opcija je da uloži sav novac na crveno, pa ili da se obogati ili da bude potpuno "švorc". Naravno, sve je šala, a Divinćenco odmara i propustio je tri pripremne utakmice u Las Vegasu zbog povrede prepona.

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.