Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kolumna

His Way: Sva trovanja Željka Mitrovića

A taj kadar kad on u subotu diriguje iz svog carstva u društvu bodigardova koji su verovatno pretrnuli da bi njihov šef mogao da pusti u program tu operu umesto Pinkovih parada, sigurno će biti poslednji kadar i odjavna špica o momku koji je onih godina propustio da upiše Berkli akademiju gde se obrazuju dobri muzičari
Piše: Branko Rosić
Datum: 24/09/2017

His Way: Sva trovanja Željka Mitrovića

Foto: Youtube Screenshoot

Jednom će neko možda poželeti da snimi film o Željku Mitroviću. Ima materijala. Sluša dobru muziku u mladosti, svira u dosta kul bendu, ima dobar studio, želi da upiše Berkli akademiju, pravi radio koji pušta groznu muziku, pravi televiziju koja pušta groznu muziku, pušta dobre TV serije između grozne muzike, član JUL-a, zatamnjuje ekran 5. oktobra, osvetljava ekran 5. oktobra dok udaraju Dragoljubovi bubnjari slobode i protesta, nastavlja da pušta groznu muziku, nastavlja da pušta i dalje dobre serije, snima pesme i spotove da bi dokazao da i dalje sluša dobru muziku, onda ukida dobre inostrane serije u prajm tajmu i seli ih na svoje sedamstote kanale, želi da snima u svojim studijima holuvudske blokbaster franšize jer ako može "Hari Poter" u Češkoj - može i u Šimanovcima, pušta groznu muziku, ne snima nijednu holivudsku franšizu već uglavnom grozne emisije.

Onda upada u epizodu "Bordžije na opštini Savski venac". Optužuje da ga truje pašenog - niko drugi do slavni Zvezdin Zlatko Krmpotić. Iz "Bordžija" odlazi u svoju verziju Čarobnog brega Tomasa Mana. Boravi u klinici koja nije klinika za uho, grlo i nos i tamo oduševljava groficu koja mu pokloni "bentli" za dugo sećanje i zdravlje. Pa lanac smrti. Pa lanac "Farmi" i sada "Zadruge".

U prošlu subotu protestuju Dveri i kažu da "crta koju su napravili predstavlja liniju između "sistema vrednosti Željka Mitrovica, Televizije Pink i normalne Srbije". Postoji li normalna Srbija? Šta bi puštao na televiziji Boško Obradović? Operu, balet, narodne igre iz krajeva Srbije, izvornu narodnu koju svi cene ali ne znam niti jednog ko je sluša...? Gotovo svi pre Boška su pljuvali Pink ali su ga onda pošteđivali jer su svima trebali izvođači radova. Setimo se postpetooktobarskog aboliranja Mitrovića i spota Nenada Čanka "My Way". Da li je bilo briga sve stranke od DSS-a do LDP-a za sva ta sr...a koja pušta ta stanica dok je informativa pod kontrolom?

Čisto sumnjam da bi Boško ili bilo ko drugi nas oduševio nekom programskom šemom u kojoj ćemo umesto Pinkovog treša gledati operu koju je Željko pustio kao protivgradnu raketu na "uljeze" koji su hteli da mu uđu na "posed" tokom demonstracija. A taj kadar kad on u subotu diriguje iz svog carstva u društvu bodigardova koji su verovatno pretrnuli da bi njihov šef mogao da pusti u program tu operu umesto Pinkovih parada, sigurno će biti poslednji kadar i odjavna špica o momku koji je onih godina propustio da upiše Berkli akademiju gde se obrazuju dobri muzičari.

 

 

 

 

 

 


Ukupno komentara: 4Sva polja su obavezna.Mirjana
25.09.2017 - 10:51
Pepeo
Godine Rosiću ... i malo posipanje pepela po ŽM .. dovodi do apsurda i vređane i ovo malo intelegencije Srbije. Željko Mitrović služi kao VENTILATOR dok nas OVA VLAST PISIPA G*****A !!!
Predragg
25.09.2017 - 10:52
Svaka cast Branko
Divno ste primetili i obradili temu skrecuci paznju na ovu moralnu nulu. Licno sam,kretajuci se u krugovima oko Nenada Canka,cekao sansu da popricamo u 4 oka i da ga izvredjam za pojavljivanje na Pinku i kasnije druzenje sa mafijasem Opacicem,ali se nije nazalost uklopilo. Cita li ovo,sigurno mu bliznji stucaju.
Nenad
25.09.2017 - 23:53
Poltron
Ovakav poltron se odavno nije rodio.
PlavaPtica
27.09.2017 - 00:18
Sahrana na adi
Kad je Ataman sahranjivan na Dunavskoj adi - sahranjena je cela njegova svita u istu grobnicu - ali živa. Sahranjen je i njegov pas. Takav je bio običaj.