Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

"Gladovao sa svojim psom, ostvario američki san, sestra ga optužila za silovanje": Čudni život Silvestera Stalonea

Njegov imidž u javnosti doživljava visoke amplitude. Čas je fini porodični čovek, čas samo jedan od holivudskih razvratnika
Datum: 03/01/2018

"Gladovao sa svojim psom, ostvario američki san, sestra ga optužila za silovanje": Čudni život Silvestera Stalonea

Profimedia

Holivudski glumac Silvester Stalone zavšrio je u bolnici. Visok pritisak, vrtoglavica, ubrzani rad srca.

Sedamdesetjednogodišnji glumac trenutno se nalazi u bolnici u Los Anđelesu.

Kakvu je godinu (i život) imao iza sebe, možda i ne čudi što ima visok pritisak. 

Njegov imidž u javnosti doživljava visoke amplitude. Čas je fini porodični čovek, čas samo jedan od holivudskih razvratnika.

Stalone je jedan od glumaca koji je zauzeo mesto u aferi "Vajnstin", odnosno u tom klupku koje je počelo da se odmotava u vezi sa napastvovanjem žena u filmskoj industriji. On je pomenut u policijskom izveštaju iz novembra u kom se navodi da je silovao jednu ženu 1990. godine.

"To se nikada nije dogodilo", rekao je glumac i dodao da su on i njegova porodica, posebno supruga Dženifer Flavin razočarani što će biti "obeleženi nečijim lažima".

Pre ravno četiri godini, izbila je afera da je Silvester Stalone fizički zlostavljao svoju polu-sestru Toni-En Filiti. To je tvrdio njen sin Ed, dok je Staloneova majka pričala da se Toni-En drogirala i ucenjivala slavnog glumca.

Pričalo se i da joj je dao dva miliona dolara i mesečno uplaćivao 16.500 dolara, da su postojali snimci koji su uništeni kao deo nagodbe.

U međuvremenu, Stalone je postao aktivan na društvenim mrežama, a na Instagramu često objavljuje porodične fotografije sa ćerkama.

Jednom prilikom je izazvao suze na oči mnogima, pošto je objavio sliku i priču o svom psu, koga je morao da proda jer nije imao dovoljno novca.

Sedamdesete su godine prošlog veka. Silvester Stalone je imao samo Batkusa. Štene bulmastifa koji mu je bio najbolji prijatelj.

Dok nije imao slavu, Stalone nije imao ni novac. Nije mogao, kaže, da priušti ni hranu. Stajao je ispred jedne prodavnice “Seven ileven” i čekao da proda svog ljubimca. I našao je kupca. Prodao je Batkusa za 40 dolara nekome s kim ovom psu bar neće da preti gladovanje.

Bili smo obojica mršavi i gladni, živeli smo u samačkom hotelu iznad stanice metroa”, napisao je. “Nije bilo bog zna šta da se radi osim da provodimo vreme zajedno i tada sam počeo da otkrivam čari pisanja scenarija. Pošto nisam izlazio, on mi je bio jedini oslonac i zapravo je njegova ideja bila da se napiše priča o Rokiju. Koju godinu kasnije stvari su se pogoršale i morao sam da ga prodam za 40 dolara, jer nisam mogao da priuštim hranu, a onda se čudo dogodilo, scenario za Rokija je prodat, i mogao sam da ga otkupim, ali novi gazda je znao koliko sam očajan i naplatio mi je 15 hiljada dolara”, napisao je Stalone.

Batkusa se ste mogli kasnije da gledate u Rokiju. A priču sa srećnim krajem Stalone je završio rečima: “Vredelo je svaki peni”.

 


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.IgorN
03.01.2018 - 21:47
pravi
u ovoj tužnoj priči pravi lik je koji kupi kucu za 40 a proda za 15.000? Pravi katolik, gde će mu duša?
neidealni
04.01.2018 - 08:31
antipatican lik
bilo da mu je u pitanju lik ili djelo - antipatican je i jos antipaticniji