Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Feđa Stojanović o gubitku sina: Užasno mi je teško i strašno što u životu ništa nije hteo da me posluša

Glumac kaže da je njegov sin Uroš bio osobenjak i da je živeo po svojim pravilima. * Poslednjih godina su kontaktirali isključivo mejlom jer mu je zabranio da mu telefonira *
Datum: 04/12/2017

Feđa Stojanović o gubitku sina: Užasno mi je teško i strašno što u životu ništa nije hteo da me posluša

Foto: Screenshot

Glumac Feđa Stojanović je pre nekoliko meseci izgubio sina Uroša, koji je preminuo iznenada u 44. godini u Americi. Prvi put nakon nemilog događaja, glumac je pričao o  tom gubitku.

Feđa je rekao da je njihov odnos bio prilično nesvakidašnji, ali pre svega ispunjen emocijama. No, problem je, kako glumac ističe, bio u Uroševoj tvrdoglavosti zasnovanoj na kreativnosti.

"Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio", rekao je glumac u intervjuu za magazin "Glorija".

Feđa ističe da je njegov sin bio osobenjak i da je živeo po svojim pravilima.

"Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života", dodaje glumac.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja, prenosi magazin. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

"Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio", otkrio je glumac.

Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.