Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Đukanović proglasio pobedu: Nepobedivi smo

Umesto poruke protivkandidatima, Đukanović se obratio opozicionim liderima
Datum: 15/04/2018

Đukanović proglasio pobedu: Nepobedivi smo

Foto: Tanjug-AP Photo/Risto Bozovic

Kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović proglasio je pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori.

On je naveo da je izborni rezultat potvrda rešenosti Crne Gore da nastavi putem evropskog kvaliteta života i članstva u EU.

On je u pobedničkom govoru saopštio da neće izneveriti očekivanja građana Crne Gore.

"Ovo je prilika da zahvalim građana koji su dali podršku mojoj kandidaturi. Prilika je da kažem da cenim entuzijazam i lokalnost građana koji podržavaju ovu politiku sve vreme", istakao je Đukanović.

Đukanović se zahvalio i koalicionim partnerima koji su, kako je rekao, pokazali privrženost DPS-u, šaljući time poruku da su nepobediva koalicija.

Umesto poruke protivkandidatima, Đukanović se obratio opozicionim liderima.

"Ovaj rezultat je toliko ubedljiv i nadmoćan da je ovo prilika da preispitate ono što su vaša istrajna politička stanovišta, da se ne može ništa dobro napraviti negiranjem ostvarenja do kojih je Crna Gora došla", rekao je Đukanović, javlja RTCG.

Prema preliminarnim podacima CEMI-ja, na 100 odsto obrađenih podataka, kandidat DPS-a Milo Đukanović ima 53,8 odsto podrške građana, a kandidat većeg dela opozicije Mladen Bojanić 33,5 odsto.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.