Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Boško Obradović: Zašto Šutanovcu Dveri smetaju više nego Vučić? - Čitajte u Nedeljniku

Šutanovac nije video ništa sporno u osamostaljivanju Crne Gore i nezavisnosti Kosova, ali odmah skače kada se pomene novi referendum u Crnoj Gori nakon pada mafijaškog režima Mila Đukanovića ili osamostaljenje Republike Srpske, piše lider Dveri između ostalog u reagovanju na intervju Dragana Šutanovca u Nedeljniku
Datum: 17/08/2017

Boško Obradović: Zašto Šutanovcu Dveri smetaju više nego Vučić? - Čitajte u Nedeljniku

Foto Nedeljnik

"Iako su Dveri bile apsolutno protiv vlasti Bojana Pajtića u AP Vojvodini - Bojanu Pajtiću se mora priznati da je bio pravi demokrata i prava opozicija Vučićevoj vlasti, što se za Dragana Šutanovca ne može reći. Da je pravi demokrata Bojan Pajtić je pokazao kada je stao na stranu pokradenih izbornih lista na parlamentarnim izborima 2016. godine, iako je mogao da ćuti i da ukoliko pokradeni ostanu ispod cenzusa dobije jedan mandat više za DS. Da je bio prava opozicija vidi se po tome što Vučića nikada nije štedeo kao Dragan Šutanovac danas u svojim javnim i medijskim nastupima. Valjda je zato morao biti smenjen sa čela DS-a", piše Boško Obradović u reagovanju na intervju Dragana Šutanovca u Nedeljniku, br 291.

Obradović navodi da su razlike između Dragana Šutanovca i Dveri velike:

"Šutanovac je bio na vlasti i kompromitovan je - Dveri nisu, Šutanovac čuva Vučića od svake oštre kritike - Dveri su prava opozicija, Šutanovac je ostao bez ideja jer mu je SNS uzeo sve - Dveri imaju nov i originalan program, Šutanovac nije u Narodnoj skupštini - Dveri su najjača skupštinska opozicija naprednjačkoj vlasti", napisao je između ostalog Obradović.

Šta je sve lider Dveri poručio Draganu Šutanovcu pročitajte u novom Nedeljniku koji je na kioscima od 17. avgusta, ili u digitalnom izdanju koje je dostupno na NOVINARNICA.NET


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.Demokrata
17.08.2017 - 14:32
ajde, juriš
Bla, bla, bla. Ja sam najbolji, drugi ne valjaju. Otprilike tako Boško razrađuje svoju politiku. I evo krenuše horde da kao skakavci dokrajče DS. Očekujemo da se oglasi i Radulović. Neshvatate o vi sitne duše da ste ovim kokodakanjem sebi potpisali smrtnu, političku, presudu.
Александар
17.08.2017 - 17:52
Пајтоси
Шутановац заиста у наступима личи на опозицију Вучићу и СНС-у отприлике колико је и ЈУЛ био опозиција СПС-у. То је и разумљиво, када док си на власти купиш градско земљиште у Београду по цени пашњака и онда те судство које је под контролом дечка спојених прстију ослободи свих оптужби, онда мораш да се реваншираш Великом Вођи.