Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Bora Đorđević izvređao Balaševića u pesmi, a ovaj mu uzvratio: "Predgrupa si Aci Lukasu"

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao deo svoje nove knjige, a dotakao se i pesme "Predejane" * "Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar
Datum: 11/01/2018

Bora Đorđević izvređao Balaševića u pesmi, a ovaj mu uzvratio: "Predgrupa si Aci Lukasu"

Foto: Printscreen

Tihi rat između Bore Đordevića, frontmena Riblje čorbe, i Đorda Balaševića koji traje punih 40 godina opet je privukao pažnju medija u Srbiji i regionu koji pišu o njihovoj poslednjoj prozivci na račun jedan drugoga. Naime, Đorđević je u svojoj zbirci pesama jednu posvetio i Balaševiću što je bio povod da mu on odgovori na nedavno održanom koncertu. 

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao deo svoje nove knjige, a dotakao se i pesme "Predejane". Jedan od stihova glasi.

"Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži ce im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša, niti se*e", stihovi su iz Đordevićeve pesme u novoj zbirci.

Nakon toga, oglasio se i Balašević. Na koncertu koji je nedavno održao u Beogradu tokom govora pomenuo je samog Đorđevića.

"Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu", rekao je panonski mornar, a prenosi portal index.hr. Balašević je ovo izgovorio aludirajući na to da jedan proslavljen roker mora da nastupi kao pregrupa folk pevaču.

 

 


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.Oke
11.01.2018 - 15:37
Obojica su...
...moralne gromade.
Tutun
11.01.2018 - 17:09
Voda
Bora je, dok je bio mali, pio mutnu vodu s Moravu.
sneyana
11.01.2018 - 18:02
PIJANDURA
BORA klot čorba