Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Voda Vodi nagrada za dizajn na Međunarodnom sajmu u Novom Sadu

Brend VODAVODA dobitnik je brojnih internacionalnih prestižnih priznanja za dizajn, među kojima su i Inter bottle water world award 2007. godine i Golden brend of Europe 2006.godine
Datum: 19/05/2017

Voda Vodi nagrada za dizajn na Međunarodnom sajmu u Novom Sadu

Na 84. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, kompaniji VODAVODA dodeljena je zlatna medalja za dizajn proizvodnog programa. Predsednik žirija za ocenu dizajna, prof.dr. Sokol Sokolović podelio je svoj doživljaj jednog od najprepoznatljivijih brendova iz Srbije: ,, Besprekorno čista, hladna I svuda prisutna VODAVODA, odevena je u haljine visokog stila. Ona ne prati modu ali je uvek u modi. Ekološka čistoća i jedinstvena haljina, čine je kraljicom obavezujućeg napitka''.

Na svečanoj ceremoniji, kreatoru brenda VODAVODA, Vojinu Đorđeviću, uručeno je i prestižno priznanje za kulturu negovanja korporativnog identiteta kompanije VODAVODA. Đorđević se zahvalio i istakao neophodnost negovanja vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna da bi se ostvario uspeh na domaćem a posebno zahtevnom svetskom trzistu: ,, VODAVODA je sastavljena I dizajnirana od strane prirode još pre nego što je nastao život na zemlji, a naš zadatak bio je da osmislimo ambalažu koja će najdragoceniji dar prirode približiti čoveku. Drago mi je što smo u tome uspeli ali najvažnije je da iza izuzetnog dizajna stoji voda najvišeg kvaliteta"

Brend VODAVODA dobitnik je brojnih internacionalnih prestižnih priznanja za dizajn, među kojima su i Inter bottle water world award 2007. godine i Golden brend of Europe 2006.godine.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.