Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Sport

"Stojke je tresnuo i ostao živ...": Bata Mirković o Vladimiru Stojkoviću i "odricanju od srpskog pasoša"

"On je dečko pogrešio i rekao da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je bilo obratno, da je rekao da se ne kaje"
Datum: 25/09/2018

"Stojke je tresnuo i ostao živ...": Bata Mirković o Vladimiru Stojkoviću i "odricanju od srpskog pasoša"

Fotografije Profimedia

"Mislim da ne postoji čovek na svetu koji u nekom trenutku nije izgovorio nešto slično. To se i meni dešavalo, a pretpostavljam i vama. Što kaže naš narod, da tresne pa ostane živ. Stojke je ostao živ, izvinio se. Ne treba mu sad drati kožu. Čovek je rekao da je pogrešio i mislim da tu treba staviti tačku na stvari", rekao je trener FK Partizan Zoran Bata Mirković, povodom neslavne izjave golmana ovog kluba da će se zbog priznatog sumnjivog gola Zvezdi u "večitom derbiju" odreći srpskog pasoša.

Kako prenosi Mozzartspot, Mirković je rekao da emotivni istup Vladimira Stojkovića pokazuje da su crno-beli jako želeli pobedu.

"Meni to pokazuje koliko su igrači želeli pobedu. On je iz nekog žala i naboja što smo primili gol, ako smo ga primili, rekao to. Ja bih stavio tu tačku, mada mi smo skloni da razapnemo ljude na krst. On je dečko pogrešio i rekao da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je bilo obratno, da je rekao da se ne kaje", rekao je Mirković.

O sumnjivom Ričmonda Boaćija u derbiju nije želeo mnogo, pošto je vreme da se stavi tačka na taj slučaj.

„Nijedan snimak me nije uverio ni da jeste ni da nije, svi su iz nekih nepovoljnih uglova, tako da ne bih polemisao i ne bih se mnogo vraćao na to. To je zatvorena knjiga. Ne treba više pričati o derbiju, idemo dalje, imamo meč protiv Kolubare, sve neka ide svojim tokom”, zaključio  je trener Partizana.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.