Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

ProCredit banka - Najbolja banka u agrobiznisu

Trofej i priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ pripali su ProCredit banci zbog njenog dugogodišnjeg zalaganja i partnerstva sa izuzetno velikim brojem domaćih poljoprivrednika, kao i činjenice da je danas gotovo svaki drugi kredit koji koriste poljoprivredni proizvođači u Srbiji zapravo kredit koji je odobrila i isplatila ProCredit banka
Datum: 19/05/2017

ProCredit banka - Najbolja banka u agrobiznisu

Stručni žiri Novosadskog sajma dodelio je ProCredit banci na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede priznanje za najbolju domaću banku u agrobiznisu, čime je samo još jednom potvrđena liderska pozicija koju ProCredit banka već godinama ima u finansiranju i podršci domaće poljoprivrede.

Trofej i priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ pripali su ProCredit banci zbog njenog dugogodišnjeg zalaganja i partnerstva sa izuzetno velikim brojem domaćih poljoprivrednika, kao i činjenice da je danas gotovo svaki drugi kredit koji koriste poljoprivredni proizvođači u Srbiji zapravo kredit koji je odobrila i isplatila ProCredit banka.

"Priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ je za nas u ProCredit banci izuzetno važno. Drago nam je što predstavnici Novosadskog sajma prepoznaju našu banku kao vodeću u saradnji sa domaćim poljoprivrednicima. U godinama koje slede, ProCredit banka će nastaviti još intenzivnije da podržava razvoj srpske poljoprivrede, na isti način na koji smo to radili i u prethodnom periodu. Naš ovogodišnji nastup na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu je bio izuzetno uspešan i sigurni samo da ćemo zajedno sa našim poslovnim partnerima uspeti da mnogim proizvođačima u Srbiji izađemo u susret i pomognemo da dodatno modernizuju svoju mehanizaciju i nastave sa unapređenjem svoje proizvodnje", naglasila je Ana Milić, direktor Sektora za privredu i poljoprivredu ProCredit banke

ProCredit banka je jedina banka u Srbiji sa 100% nemačkim kapitalom. Banka je dosad u Srbiji odobrila i isplatila kredite u ukupnoj vrednosti od preko 4 milijarde evra, od čega više od 85 odsto čine plasmani malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivrednicima. Depozitna baza Banke premašuje iznos od 375 miliona evra, dok ukupan broj klijenata iznosi više od 250.000. Istovremeno sa podrškom razvoju privrede, Banka poseban značaj u svom poslovanju pridaje odgovornom bankarstvu, promociji energetski efikasnih investicija i razvoju kulture štednje među svojim klijentima.

ProCredit banka je deo ProCredit grupe finansijskih institucija koje danas posluju u velikom broju zemalja širom sveta. Akcionar ProCredit banke u Srbiji je ProCredit Holding sa sedištem u Frankfurtu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.