Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

Poslednji film o Luku Skajvokeru: Ni Rej više nećemo gledati u Star Wars filmovima

Glumica Dejzi Ridli kaže da je "Star Wars: Episode IX" njen poslednji film sa ulogom Rej *To će ujedno biti i poslednji film o Skajvokeru *Dizni je već najavio i triologiju o Obiju-Van Kenobiju
Datum: 03/12/2017

Poslednji film o Luku Skajvokeru: Ni Rej više nećemo gledati u Star Wars filmovima

Foto: Profimedia

Izgleda da nećemo više gledati Rej u Star Wars filmovima, jer glumica Dejzi Ridli kaže da po završetku triologije i izlaska dvete epizode neće više snimati, a i reditelj Džej Džej Abrams kaže da će naredni film biti poslednji o Luku Skajvokeru.

Film "Poslednji Džedaj" od sredine decembra naći će se u našim bioskopima, a onda 25. maja stiže i film o Hanu Solou, a 2019. pristuže i deveta epizoda Star Wars. Glumica Ridli je nedavno za "Rolling Stonea" izjavila da će "Star Wars: Episode IX" biti poslednji u kojem će se pojaviti Rej. U istom tekstu "Rolling Stonea", Džej Džej Abram kaže da će treći film zaista biti poslednji o Skajvokeru i da će saga krenuti u drugom pravcu i da možda članovi porodice Skajvoker neće više biti u centru zbivanja.

Dizni je već najavio i film o Obi-Van Kenobiju i novu triologiju, međutim, to ne znači da ćemo zauvek da gledamo iste likove.

"Zaista sam uzbuđena zbog toga što ćemo uraditi i treći film kojim ćemo zaokružiti celu priču. Na kraju krajeva, pridružila sam se ekipi filma sa ugovorom za samo tri filma. Što se mene tiče, pravo je vreme da zaokružimo priču sa Rej", rekla je ona.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.