Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

Opet odloženo snimanje Indijane Džonsa: Scenario mora "da se dotera"

Novo odlaganje je usledilo nakon prošlonedeljnih izveštaja da scenario nije završen i da je doveden novi scenarista "da ga dotera"
Datum: 12/07/2018

Opet odloženo snimanje Indijane Džonsa: Scenario mora "da se dotera"

Foto: Profimedia

Povratak Harisona Forda, u ulozi istraživača i pustolova Indijane Džonsa, na velike ekrane odložen je do 2021. godine, objavila je kompanija Volt Dizni, dve godine pošto je peti deo te filmske sage prvobitno trebalo da se nađe u bioskopima.

Film je prvobitno trebalo da počne da se prikazuje 2019, ali je kasnije pomeren za jul 2020. godine. Novo odlaganje je usledilo nakon prošlonedeljnih izveštaja da scenario nije završen i da je doveden novi scenarista "da ga dotera", prenosi B92.

Harison Ford i reditelj Stiven Spilberg ponovno će zajedno raditi na filmu, s tim što će Ford imati 79 godina kada film stigne u bioskope, što je dosta godina za jednog glumca od koga se očekuje da izvodi akcione scene.

Peti nastavak priče o Indijani Džonsu, filmskoj franšizi Džordža Lukasa, biće prvi nastavak snimljen u vlasništvu kompanije Dizni.

Franšiza "Indijana Džons" sa četiri prethodna filma zaradila je skoro dve milijarde dolara i stekla obožavaoce širom sveta.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.