Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Omiljeni dečiji glumac: O tome ko me je sve seksualao zlostavljao sam ispričao policiji, imam snimke

Glumac je početkom novembra šokirao javnost imenovanjem pedofila koji su ga zlostavljali kada je imao samo 14 godina * Obožavaoci strahuju za njegov život
Datum: 07/12/2017

Omiljeni dečiji glumac: O tome ko me je sve seksualao zlostavljao sam ispričao policiji, imam snimke

Foto: Screenshoot

Jedan od najpoznatijih holivudskih dečijih glumaca Kori Feldman saopštio je da je pronašao snimke policijskog saslušanja iz 1993. godine u kojima imenuje slavne glumce i producente koji su ga seksualno zlostavljali.

Glumac je početkom novembra šokirao javnost imenovanjem pedofila koji su ga zlostavljali kada je imao samo 14 godina. Tom prilikom istakao je da su, iako se nakon zlostavljanja obratio policiji, njegove žalbe bile ignorisane, prenosi b92.

Feldman je nedavno ponovo podigao veliku prašinu u medijima, tvrdnjom da je pronašao audio-snimke policijskog saslušanja i da planira da ih javno objavi na internetu.

Odluka glumca prilično je uznemirila njegove obožavaoce, koji sada strahuju za njegov život.

Feldmanova izjava stiže samo 24 sata nakon što je šerif okruga Santa Barbara priznao je da je uspeo da pronađe spomenute snimke, iako je prethodno poricao njihovo postojanje i uporno tvrdio da glumac laže.

Kori Feldman proslavio se ulogama u popularnim ostvarenjima osamdesetih poput "Petak 13: Poslednje poglavlje", "The Goonies", "Izgubljeni dečaci", "Gremlini", a pozajmljivao je glas i u kultnom crtanom filmu "Lisica i pas". Trenutno ima svoj bend Truth Movement.


 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.