Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Nova mačka i rekorder porodice Jaguar: Pretpremijera E-PACE u Srbiji

E-PACE je izrađen kao dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea, koji se u Jaguar porodici nalazi iza F-PACE modela
Datum: 17/11/2017

Nova mačka i rekorder porodice Jaguar: Pretpremijera E-PACE u Srbiji

Jaguar E-PACE je svojim skokom od 15 metara i obrtom od 270 stepeni, u julu ove godine oborio zvanični Ginisov rekord na svom prvom predstavljanju u Londonu. Danas je pretpremijerno, ovaj okretni SUV, predstavila kompanija British Motors, a svi zainteresovani će imati ekskluzivnu priliku da u narednih nekoliko dana vide model E-PACE u British Motors prodajnom salonu. Svečana premijera i isporuka E-PACE modela, se očekuje početkom 2018. godine.

Naše zadovoljstvo se ogleda u činjenici da smo samo nakon četiri meseca od svetskog prezentovanja, omogućili pretpremijeru. Kao ekskluzivni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, imamo želju da novi E-PACE što pre upoznamo sa ljubiteljima Jaguar porodice. Kao i za sve ostale modele do sada, bićemo na raspolaganju za sve informacije i poručivanja čak i pre vremena predviđenog za prodaju E-PACE“ izjavio je Miro Filipović, marketing menadžer British Motors.

E-PACE je izrađen kao dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea, koji se u Jaguar porodici nalazi iza F-PACE modela. Karakteriše ga prostran enterijer i kabina sa visokokvalitetnim materijalima, dodatno pojačana bezbednost i žustre performanse. Dizajniran je da vožnju učini sigurnijom i prijatnijom, a zahvaljujući Touch Pro infotainment sistemu koji se koristi putem desetoinčnog ekrana na dodir - nalik tabletu, vozač mnogo lakše stiže do željenih informacija kako o vozilu tako i o spoljnom svetu. Model koji se nalazi u British Motors salonu je R Sport SE, sa 2.0 benzin motorom i pogonom na sva četri točka.

Cena osnovnog paketa novog člana Jaguar porodice se kreće od 34.640EUR.

Više informacija o Jaguar vozilima za naše tržište možete pronaći na sajtu kompanije British Motors koja je ekskluzivni distributer.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.