Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

NIS dobitnik nagrade „Kapetan Miša Anastasijević"

„Kapetan Miša Anastasijević" je nagrada koja se već tradicionalno dodeljuje najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima u Južnobačkom regionu
Datum: 13/12/2017

NIS dobitnik nagrade „Kapetan Miša Anastasijević"

Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a

Na svečanosti održanoj u prostorijama Matice Srpske u Novom Sadu, kompanija NIS je nagrađena priznanjem „Kapetan Miša Anastasijević" za "Najbolju korporativnu odgovornost".

Kapetan Miša Anastasijević" je nagrada koja se već tradicionalno dodeljuje najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima u Južnobačkom regionu, u okviru manifestacije „Put ka vrhu" čiji je cilj da podstakne i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.

Nagradu je u ime kompanije primio Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a i tom prilikom izjavio: „Poslovanje po principima korporativne društvene odgovornosti je put koji je NIS izabrao još 2009. godine. Podrška zajednici, pojedincima, sportskim, naučnim i humanitarnim udruženjima, predstavlja ne samo naše strateško opredeljenje, već i želju našeg rukovodstva i svih zaposlenih NIS-a. Smatramo da uspeh koji se ne deli sa svim članovima zajednice nije potpun i stoga nastojimo da svakodnevno stvaramo bolje uslove za život cele zajednice. Hvala vam što ste prepoznali naša stremljenja, a mi ćemo za uzvrat nastaviti da ulažemo u bolje sutra svih nas."

Društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateško opredeljenje kompanije NIS. U skladu sa sloganom „Budućnost na delu", NIS doprinosi široj društvenoj zajednici realizacijom pet korporativnih programa: „Zajednici zajedno", „Energija znanja", „Energija sporta", „Kultura bez granica" i „Filantropija i volonterizam".

Pored NIS-a, dobitnici nagrade „Kapetan Miša Anastasijević" su i kompanija „Carlsberg Srbija", Opština Temerin, kao najbolja lokalna samouprava, prof. dr Zoran Milošević,pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost i mnogi drugi.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.