Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Nebojša Bojović ponovo izabran za dekana Saobraćajnog fakulteta

On objašnjava da će fokus biti na akreditovanju Fakulteta od strane najeminentijih evropskih i domaćih akreditacionih tela, uvođenju master studija na stranom jeziku, učenju na daljinu i još snažnijem uključenju studenata i profesora u velike međunarodne projekte
Datum: 25/04/2018

Nebojša Bojović ponovo izabran za dekana Saobraćajnog fakulteta

Profesor dr Nebojša Bojović ponovo je izabran za dekana Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i naredne tri godine biće na čelu ove visokoškolske ustanove.

Savet Saobraćajnog fakulteta izabrao je dekana Bojovića na predlog Nastavno-naučnog veća.

Profesoru Bojoviću ovo je drugi mandat na čelu Saobraćajnog fakulteta. Bojović je najavio da će naredne tri godine Saobraćajni fakultet nastaviti da unapređuje kvalitet nastave i naučnog rada.

On objašnjava da će fokus biti na akreditovanju Fakulteta od strane najeminentijih evropskih i domaćih akreditacionih tela, uvođenju master studija na stranom jeziku, učenju na daljinu i još snažnijem uključenju studenata i profesora u velike međunarodne projekte.

Bojović kaže da će saradnja i umrežavanje Fakulteta sa državnim institucijama, lokalnom samoupravom i privredom vezanim za saobraćajnu delatnost biti dodatno unapređeni.

Poslednjih nekoliko godina na Saobraćajnom fakultetu intenzivirane su aktivnosti koje imaju za cilj da studenti kroz razne projekte tokom studiranja što više sarađuju sa domaćom i međunarodnom naučnom i poslovnom zajednicom i tako steknu što više praktičnih znanja.

Saobraćajni fakultet edukuje studente koji stiču sveobuhvatna tehnička znanja i veštine iz železničkog, drumskog i gradskog saobraćaja i transporta, bezbednosti drumskog saobraćaja i transporta, logistike, vazdušnog i vodnog saobraćaja, telekomunikacionog i poštanskog saobraćaja, na tri nivoa studiranja. Nastavni proces se odvija kroz osnovne, master i doktorske akademske studije.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Barba
26.04.2018 - 12:03
Zahtevno
Težak fakultet koji nije za svakog. Mora dobro da se zagreje stolica, ali se ne čeka dugo na posao. Ima posla za saobraćajce čak i u Srbiji