Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Kultura

Na poslednju sezonu "Igre prestola" čekaćemo malo duže: Sofi Tarner najavila premijeru tek 2019.

Premijerno emitovanje osme sezone očekuje se u novembru 2019.* Poslednja sezona imaće sedam epizoda* Najpopularnija i najnagrađivanija HBO-ova serija do sada
Datum: 10/12/2017

Na poslednju sezonu "Igre prestola" čekaćemo malo duže: Sofi Tarner najavila premijeru tek 2019.

Foto: Profimedia

Glumica Sofi Tarner koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek krajem 2019. godine.

Tarner je u intervjuu za "Varajeti" istakla da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona imaće samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - 7 epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za "Entertejnment vikli" najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

Igra prestola je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emi nagrada, čime je postala najnagrađivanij serija u istoriji Emija.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.