Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Društvo

Marko Tolja oduševio publiku u Beogradu

Toljino ime i muzika, kao ni band sastavljen od vrsnih jazz muzičara, pre koncerta u Bitefartcafeu nisu bili poznati širokoj publici u Srbiji, ali su najavili nove susrete posle Nove godine
Datum: 17/07/2017

Marko Tolja oduševio publiku u Beogradu

Riječki pevač Marko Tolja održao je svoj prvi koncert na letnjoj sceni kluba Bitefartcafeu u Beogradu. Njegovo ime i muzika, kao ni band sastavljen od vrsnih jazz muzičara, pre ovog koncerta nisu bili poznati širokoj publici u Srbiji. Momci su zajedno napravili fenomenalnu atmosferu, a Tolja ih je iznenadio obradama Sinatrinih numera, "Superstition" Stivija Vondera, sa dve pesme Olivera Dragovića i obradom pesme "Program tvog kompjutera", koju je napisao Markov stric, Davor Tolja.

"Ne znam da li da ja vama kažem dobro došli ili da vi meni poželite dobrodošlicu, ali sam ovde došao sa velikom tremom. Nisam znao šta da očekujem, ali sam se naoštrio da za vas budemo najbolji. Hvala vam što ste došli da nas čujete, a ja vam obećavam da vas nećemo ostaviti na miru. Dolazićemo i dolazićemo i dolazićemo, dok vam se ne smučimo. A baš bih voleo i da vidim kako izgleda sneg u Beogradu", rekao je Marko Tolja, najavljujući još jedan koncert u Beogradu posle Nove godine.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.