Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Sport

"Laž je da sam mu rekla da želim da se vrati u Mančester": Ronaldova majka zadovoljna njegovim transferom u Juventus

"Moj sin će Juve učitini još većim. Ovo je novo poglavlje u njegovom životu. Uživao je u Real Madridu, ali mu je bio potreban novi izazov"
Datum: 17/07/2018

"Laž je da sam mu rekla da želim da se vrati u Mančester": Ronaldova majka zadovoljna njegovim transferom u Juventus

Foto: Profimedia

Majka fudbalske zvezde Kristijana Ronalda Dolores negirala je tvrdnje da je želela da njen sin pređe u svoj bivši klub Mančester junajted, preneo je Mirror.

Dolores je rekla da nikada nije rekla da želi da se Kristijano vrati u Mančester, kao i da je veoma zadovoljna njegovom odlukom.

Portugalska fudbalska zvezda Ronaldo je napustio Real Madrid posle devet godina, a kao svoju sledeću destinaciju odabrao je Torino i tamošnji klub Juventus.

"Laž je da sam htela da se vrati u Mančester junajted, nisam, to nije istina. Veoma sam zadovoljna njegovim izborom i ovo je srećan dan za sve nas. Moj sin će Juve učitini još većim. Ovo je novo poglavlje u njegovom životu. Uživao je u Real Madridu, ali mu je bio potreban novi izazov", rekla je Maria Dolores Aveiro za Rekord.

Dolores je ranije, u maju, kako piše britanski Ekspres, izjavila da bi ona želela da njen sin ponovo igra u Mančester junajtedu, ali je to sada negirala.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.