Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Last minute u Home Plusu, akcija do 7. januara

Popusti i sniženja važiće u svih sedam objekata Home Plus-a u pet gradova u koji posluju u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Jagodina)
Datum: 03/01/2018

Last minute u Home Plusu, akcija do 7. januara

U svim objektima Home Plusa (prethodno poznatog kao Eurosalon) širom Srbije od 22. decembra do 7. januara počinje "LAST MINUTE velika novogodišnja akcija" sa sniženjima do čak 70 odsto, saopštavaju u ovoj kompaniji.

Tako na primer, šest staklnih čaša košta 199 dinara, novogodišnja plastična jelka od 180 cm može se nabaviti sa popustom 70 odsto i košta 1200 dinara. Šest čaša za vino su upola jeftinije nego ranije i u okviru ove akcije koštaju 750 dinara. Porcelanski servis za ručavanje od 18 delova može se nabaviti za čak 1500 dinara. Pegla marke Tefal na primer, na popustu je čak 35 odsto.

U saradnji sa više od 100 predstavnika najpoznatijih svetskih proizvođača obezbeđen je širok asortiman najtraženijih proizvoda i sve to pod povoljnim uslovima kupovine.

Popusti i sniženja važiće u svih sedam objekata Home Plus-a u pet gradova u koji posluju u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Jagodina).


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.