Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Kakvo je to kraljevsko venčanje bez porodične svađe: Porodica Megan Markl kritikovala izjave princa Harija

Kako prenose mediji, polu-brat Megan Markl ne očekuje pozivnicu za venčanje iako bi voleo da vidi svoju sestru u venčanici
Datum: 01/01/2018

Kakvo je to kraljevsko venčanje bez porodične svađe: Porodica Megan Markl kritikovala izjave princa Harija

Profimedia

Venčanje britanskog princa Harija i glumice Megan Markl najavljeno za ovu godinu, neiscrpan je izvor tračeva i polemika za britansku i svetsku štampu.

Nova tema je: da li je Megan Markl imala pravu porodicu.

Princ Harije je, naime, pričajući o prvom Božiću koji je "kraljevska snaja"  provela sa njegovom prodicom izneo komentar da je to porodica za koju pretpostavlja da ona nikada nije imala.

To je poprilično naljutilo članove porodice Megan Markl, a na Tviteru je prvo regovala njena polu-sestra, a potom i njen polu-brat.

Oni su rekli da je reč o potpuno suludoj konstataciji i da je Megan uvek imala porodicu i da je sjajno provodila praznike. 
 

Njen polu-brat Tomas Markl junior je za Dejli mejl rekao je da ih reči princa Harija nisu uznemrile, ali da su došle kao grom iz vedra neba.

"Bilo je pomalo šokantno zato što je Megan imala sjajno detinjstvo i ima veliku porodicu", rekao je Tomas Markl, koji nosi isto ime kao njihov otac. "posebno je tako bilo za Božić, imala je Božiće u mom domu, Božiće u domu svoje majke, u domu mog oca".

Kako prenose mediji, njen brat ne očekuje pozivnicu za venčanje iako bi voleo da vidi svoju sestru u venčanici. Dodao je i da bi je rado odveo do oltara, ako njihov otac to odbije.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.