Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

FOTO: Megan Markl, prvi put na dužnosti kao vojvotkinja. I to na proslavi 70. rođendana princa Čarlsa

Prvi put će prema njoj biti primenjen kraljevski protokol. Sigurno nije navikla da joj se obraćaju sa "visočanstvo"
Datum: 22/05/2018

FOTO: Megan Markl, prvi put na dužnosti kao vojvotkinja. I to na proslavi 70. rođendana princa Čarlsa

Foto Tanjug, Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Britanska javnost nije dugo čekala da se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, iliti princ Hari i Megan Markl kako su ih do juče nazivali, prvi put sa novim titulama pojave u javnosti. Oni su za prvo pojavljivanje odabrali današnju proslavu 70. rođendana Harijevog oca i pretolonaslednika princa Čarlsa.

"Hari i Megan, uživali su u kratkom odmoru posle svadbe održane u subotu i danas se vraćaju na dužnost, odlažući svoj medeni mesec kako bi odali počast princu (Čarlsu)", piše britanski tabloid Dejli mejl

Princ Čarls je rođendan proslavio u Bakingmeskoj palatu, gde se prema pisanju ovog lista okupilo oko 6.000 ljudi. Uglavnom je reč o osboama koji su kako kroz dobrotvorne organizacije ili preko vojske povezani sa princom Čarlsom.

Dejli mejl navodi da će ovo biti čudna situacija za Megan, pošto će joj se po prvi put obraćati sa "visočanstvo" (Her Royal Highness) uz prateći protokol.

Kako piše ovaj list, Kensington je odbio da odgovori na pitanje da li je Megan insistirala da se kraljevski protokol primeni u punom kapacitetu.Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.23.05.2018 - 15:03
Prekrasno!
Par je divan!