Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

CORPORATE INNOVATION CONFERENCE u Srbiji: Kako transformisati inovacije u poslovne rezultate?

Svi učesnici imaće priliku da steknu uvid o trending temama, upoznaju najbolje inovativne prakse u Srbiji, povežu se sa ekspertima inovacije, ali i upuste se u iskrene i otvorene diskusije o izazovima inovacije
Datum: 18/10/2018

CORPORATE INNOVATION CONFERENCE u Srbiji: Kako transformisati inovacije u poslovne rezultate?

Centralni godišnji događaj i tačka sastajanja onih koji žele da ulažu u korporativne inovacije, biće prva Corporate Innovation Conference u Srbiji. Sve firme i pojedinici koji žele da koriste inovaciju i transformišu je u merljive poslovne rezultate imaće priliku  da 30-og oktobra u Belexpocentru, prisustvuju miksu najboljih globalnih i lokalnih praksi o kojima će govoriti domaći i inostrani profesionalaci.

Link koji donosi više informacija o konferenciji i prijavama je ovde https://corporateinnovation.rs/ a prisustvo na konferenciji je prva prilika ovog tipa koja obezbeđuje uključivanje u rastući inovativni ekosistem Srbije koji spaja ljude, zajednice, poslove i tehnologije. Elliot Suse, Sonja Kresojević i Marius Starcke, samo su neka od imena koja će biti deo prve Corporate Innovation Conference.

Svi učesnici imaće priliku da steknu uvid o trending temama, upoznaju  najbolje inovativne prakse u Srbiji, povežu se sa ekspertima inovacije, ali i upuste se u iskrene i otvorene diskusije o izazovima inovacije.

Corporate Innovation Conference je implementirana od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija” a podržana od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.